ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 56-59 (ημ. 27-33)

Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 2021-22
2ος Όμιλος Νότου - 18η αγωνιστική

Ημερομηνία: 06/03/2022 και ώρα 17:00
Γήπεδο: Κλειστό Αντώνης Φώτσης
Διαιτητές: Ραχιώτης, Μαυρέλης, Κούλης Κ
Δεκάλεπτα: 13-10, 14-23, 17-9, 12-17

Πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλο διπλό από την ανδρική μας ομάδα για τη 18η αγωνιστική του της Β΄ Εθνικής επί του Ηλυσιακού με 56-59 και παρά την επιστροφή του Αντώνη Φώτση στην αγωνιστική δράση!

Η ομάδα μας εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την αδιαμφισβήτητη αγωνιστική της ανάταση κατά τις τελευταίες αγωνιστικές και κατορθώνοντας να νικήσει και το άγχος της από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, έφτασε σε μία σπουδαία νίκη, με την οποία αφενός διατηρεί κάποιες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, αφετέρου δε η εμφάνισή της αυτή αποτελεί μεγάλη δικαίωση για την προσπάθεια που καταβάλει και το πάθος που επιδεικνύει πλέον η ομάδα του Αλέκου Δάγλα.

Όπως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα η ομάδα μας υπηρέτησε με μεγάλη συγκέντρωση και αμείωτη ένταση το αμυντικό της πλάνο, με συνέπεια η γηπεδούχος ομάδα να σκοράρει μόλις 56 πόντους, που ήταν και το κλειδί της νίκης μας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα Μελίσσια, ο οποίος και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής, ήταν αναμφίβολα ο Θοδωρής Μπακέας ο οποίος πέτυχε ατομικό ρεκόρ στη Β΄ Εθνική με 27 πόντους (6 τρίποντα), σχεδόν τους μισούς δηλαδή της ομάδας, χωρίς όμως να μπορεί να πει κανείς ότι υστέρησε κάποιος από τους υπόλοιπους, καθώς όλοι ανεξαιρέτως έκαναν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και πανηγύρισαν έξαλλα κατά τη λήξη του αγώνα.

Τα Μελίσσια ήταν σαφώς καλύτερα από τον Ηλυσιακό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ πλην ελαχίστων περιπτώσεων και παραμένοντας ψύχραιμοι και εύστοχοι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα έφτασαν στη σπουδαία αυτή νίκη.

Ηλυσιακός (Δημητρόπουλος - Καυκής): Γραμματίκας 5 (1), Φώτσης 9 (1), Μπινιάκου, Καλδής 9 (2), Μακρής, Βούρτσης 3, Ιορδάνογλου, Ύμερι 2, Κεφαλάς 14 (3), Στασινόπουλος 14

Μελίσσια (Δάγλας - Καρράς): Πρόφκα 7, Στεργίου Μ 6 (1), Πανέρης, Κοντός Γ 4, Μπακέας 27 (6), Βαλιώτης, Μαλτέζος 2, Δοξάκης 13 (2)ΑΝΔΡΕΣ