Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος η Διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων παρέθεσε δείπνο στην ανδρική ομάδα λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, πιστοποιώντας έτσι το πάντα εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα της ομάδας.

Το δείπνο έγινε στο εστιατόριο Πλάτανος στα Μελίσσια, της οικογένειας Τσιντζιλώνη, που στηρίζει έμπρακτα και με συνέπεια την προσπάθεια του συλλόγου μας ως μεγάλος χορηγός.

Η ανδρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 εντός έδρας την ΑΕΕΠ Χαλκίδα σε ένα δύσκολο και κρίσιμο παιγνίδι για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Αλέκος Δάγλας και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και η ομάδα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα.

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ζητάει από τους φίλους της ομάδας, από τα παιδιά των ακαδημιών και από όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων, ενισχύοντας με την παρουσία τους και την φωνή τους, τους αθλητές μας στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα μας.ΑΝΔΡΕΣ      Φωτογραφίες