Η ανδρική ομάδα των Μελισσίων δοκιμάζεται στο κλειστό του Ναυπλίου απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου την Κυριακή 11/3 στις 17:00 στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο Οίακας Ναυπλίου είναι αήττητος στην έδρα του και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 34 βαθμούς έχοντας 16 νίκες και μόλις 2 ήττες. Η ομάδα μας βρίσκεται στην έκτη θέση με 29 βαθμούς με 12 νίκες και 5 ήττες έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Στέλιος Σταϊκόπουλος και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κύριοι Καμήτσος από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαίας-Ηλείας και Λεκατσάς από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Β/Δ Ελλάδος.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει την Κυριακή 11/3 με πούλμαν για το Ναύπλιο στις 12:30 από το Νέο Κλειστό Μελισσίων (Σάμου & Γεννηματά). Περιορισμένος αριθμός φίλων της ομάδας μπορεί να ταξιδέψει με την αποστολή και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε με την επιτροπή Ανδρικού στο τηλέφωνο 6944 911 025 (Γιώργος Χαντζόπουλος) ή στο info@melissiabc.grΑΝΔΡΕΣ