Τα Μελίσσια επανήλθαν στις νίκες και επικράτησαν εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 67-66 μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με τον Γιώργο Τζωρτζόπουλο να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές και να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο 24χρονος γκαρντ βρίσκεται πλέον για τρίτο χρόνο στην ομάδα μας και αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές των δύο συνεχόμενων ανόδων. Μετά τον αγώνα της Κυριακής δήλωσε:

- Γιώργο που πιστεύεις ότι κρίθηκε ο αγώνας με τον Απόλλωνα?

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν καθηλωτικό. Και οι δύο ομάδες χρειαζόμασταν τη νίκη και παλέψαμε μέχρι τέλους για να την κατακτήσουμε. Παρόλο που είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στον αγώνα, η επιμονή στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και η μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα, μας επέτρεψαν να μείνουμε κοντά στο σκορ και στο τέλος να κερδίσουμε.

- Πως βλέπεις το πρωτάθλημα μέχρι τώρα και τι περιμένεις για τη συνέχεια?

Τέτοια παιχνίδια δείχνουν την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Μετά το τέλος και της 15ης αγωνιστικής, η κατάσταση για το ποιες ομάδες θα ανέβουν και ποιες θα πέσουν κατηγορία παραμένει ακόμα ρευστή.

- Που κατά τη γνώμη σου οφείλεται η φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας?

Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ καλό. Δεν υπάρχει πίεση και οι προπονητές μαζί με τη διοίκηση μας στηρίζουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτοί είναι, κατά τη γνώμη μου, οι βασικοί λόγοι που δεν το βάζουμε κάτω σε κανένα αγώνα. Στόχος μας, πλέον, είναι να κερδίζουμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι!ΑΝΔΡΕΣ