Η ανδρική ομάδα δεν τα κατάφερε την Κυριακή στο αγώνα με την Αχαγιά 82, αλλά υπάρχουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία των κυρίων Φάκαρου και Τσιμπούρη όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κος Γιώργος Χαντζόπουλος.

"Μετά το τέλος του αγώνα με την Αχαγιά 82 οπως κάνουμε πάντα σε νίκες και σε ήττες δώσαμε συγχαρητήρια και ευχηθήκαμε στους αντιπάλους μας καλή συνέχεια. Κατά την διάρκεια του αγώνα προσπαθήσαμε να μην δώσουμε συνέχεια ούτε στις προκλήσεις κάποιων εξ' αυτών που είχαν σκοπό να ανακόψουν το ρυθμό της ομάδας μας, όταν αυτή πέρασε μπροστά, αλλά ούτε και στις συνεχείς "βόλτες" του αντιπάλου προπονητή μέχρι τη γραμματεία. Με έκπληξη όμως διαβάζουμε τις δηλώσεις του κ. Λιόνα για "ένταση" που δημιούργησε η ομάδα μας. Προφανώς ο έμπειρος τεχνικός μπερδεύει την τεχνητή ένταση όπως αυτή που δημιούργησαν κάποιοι παίκτες του, με την έκρηξη που δημιουργούν προκλητικές διαιτησίες όπως αυτή που βιώσαμε την Κυριακή στα Μελίσσια. Οι διαιτητές Φάκαρος και Τσιμπούρης έκαναν τα... μαγικά τους επιλέγοντας να σφυρίξουν -εξώφθαλμα και προκλητικά- με διαφορετικά κριτήρια στις δυο πλευρές του παρκέ."

Και συνέχισε: "Μπορεί στο τέλος του αγώνα οι αντίπαλοι παίκτες να ήταν ήρεμοι και να αποχώρησαν απο το γήπεδο... αγκαλιά με έναν εκ των διαιτητών της αναμέτρησης αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι στα Μελίσσια έχουμε αλλεργία στην αδικία. Οπότε θα προτείναμε στον κ. Λιόνα να είναι πιο συγκρατημένος στις δηλώσεις του και να ρίξει μια ματιά στο βίντεο που παραθέτουμε (επιλέγοντας μόνο ορισμένες από τις φάσεις με τα εξωφρενικά σφυρίγματα των διατητών), ώστε μετά μα μιλήσει για "σκληρό παιχνίδι" και "ένταση". Ευχόμαστε από καρδιάς και πάλι στην Αχαγιά '82 καλή συνέχεια και στον προπονητή της να έχει σε όλη του την καριέρα τέτοιες διαιτησίες όπως αυτή στο μεταξύ μας παιχνίδι, γιατί έτσι δεν θα έχει να ανησυχεί για πολλά πράγματα".

ΑΝΔΡΕΣ