Η ανδρική ομάδα έχει πραγματοποιήσει φέτος ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα. Αν και νεοφώτιστη, στην πρώτη της παρουσία σε Εθνική κατηγορία, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και έχει φροντίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της, αφού απέχει ένα μόλις βαθμό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 νίκες σε 13 αγώνες. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και τα Μελίσσια έχουν την ευκαιρία στον προσεχή αγώνα να δώσουν την ανάλογη συνέχεια και να προχωρήσουν βήμα-βήμα στην καθιέρωση της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.

Την Κυριακή 28/1 και ώρα 17:00 η ομάδα μας δίνει εντός έδρας έναν πολύ δύσκολο και σημαντικό αγώνα με αντίπαλο την Αχαγιά '82 έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Στέλιος Σταϊκόπουλος και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ζητάει από τους φίλους της ομάδας, από τα παιδιά των ακαδημιών και από όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, και να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων, ενισχύοντας με την παρουσία τους και τη φωνή τους, τους αθλητές μας στην προσπάθεια που κάνουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Σας περιμένουμε για να γίνεται ο έκτος παίκτης της ομάδας και να πετύχουμε μαζί άλλη μια νίκη στην έδρα μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος για όλους τους αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών του ΚΑΟ Μελισσίων είναι δωρεάν, όπως και για τους γονείς που έχουν στα χέρια τους την "Κάρτα Διαρκείας Melissia Basketball Club" η οποία προσφέρει ελεύθερη είσοδο σε όλους τους αγώνες και πλήθος παροχών και προνομίων σε συνεργασία με τους χορηγούς μας και άλλες επιχειρήσεις της πόλης μας. Όσοι ακόμα δικαιούνται και δεν έχουν παραλάβει την κάρτα τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Συλλόγου κατά τη διάρκεια όλου του Σαββατοκύριακου (9:00-13:00).ΑΝΔΡΕΣ