Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ανδρική ομάδα η οποία μετά από την ανάπαυλα λόγω εορτών θα αντιμετωπίσει για την 11η αγωνιστική, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμάτας "Τέντα", την Καλαμάτα 1980.

Μετά την ολοκλήρωση των δέκα πρώτων αγωνιστικών η ανδρική μας ομάδα έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας επτά νίκες και τρεις ήττες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Στέλιος Σταϊκόπουλος και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών. Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κύριοι Τσακαλογιάννης και Μαρινάκης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαίας-Ηλείας.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει την Κυριακή 7/1 με πούλμαν για την Καλαμάτα στις 11:00 από το Νέο Κλειστό Μελισσίων (Σάμου & Γεννηματά). Περιορισμένος αριθμός φίλων της ομάδας μπορεί να ταξιδέψει με την αποστολή και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε με την επιτροπή Ανδρικού στο τηλέφωνο 6944 911 025 (Γιώργος Χαντζόπουλος) ή στο info@melissiabc.grΑΝΔΡΕΣ