Μετά την ολοκλήρωση των οκτώ πρώτων αγωνιστικών η ανδρική μας ομάδα έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας έξι νίκες και δύο ήττες.

Για την 9η αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ακράτας "Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος", τον ΑΟ Ακράτα, ο οποίος διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Στέλιος Σταϊκόπουλος και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών. Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και αισιοδοξία.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Σταθόπουλος και Ασημακάκη από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Β/Δ Ελλάδος.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει την Κυριακή 10/12 με πούλμαν για την Ακράτα στις 11:30 από το Νέο Κλειστό Μελισσίων (Σάμου & Γεννηματά). Περιορισμένος αριθμός φίλων της ομάδας μπορεί να ταξιδέψει με την αποστολή και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε με την επιτροπή Ανδρικού στο τηλέφωνο 6944 911 025 (Γιώργος Χαντζόπουλος) ή στο info@melissiabc.grΑΝΔΡΕΣ