Ο Θάνος Κοντός αν και είναι μόλις 22 ετών αποτελεί τον παλαιότερο παίκτη της ανδρικής ομάδας συμμετέχοντας πλέον σε αυτή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Ο δυναμικός φόργουορντ των Μελισσίων προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου στις οποίες ανδρώθηκε και αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές των δύο συνεχόμενων ανόδων από τη Β' ΕΣΚΑ στη Γ' Εθνική κατηγορία. Μετά τη νίκη επί της ΚΑΠ δήλωσε:

"Γνωρίζαμε οτι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και δουλεμένη ομάδα, με πολύ έμπειρους παίκτες, και ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά για ένα ακόμα ντέρμπι, κάτι που μας βοήθησε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας στα κρίσιμα σημεία και να κερδίσουμε στην παράταση", και συμπλήρωσε:

"Κάθε νίκη που πετυχαίνουμε είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς στην προσπάθεια που κάνουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στο μυαλό μας πλέον είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι με την Ακράτα και το πως θα ετοιμαστούμε κατάλληλα μέσα στην εβδομάδα. Είναι ξεκάθαρο όμως οτι πρέπει να δίνουμε κάθε Κυριακή το 110% των δυνατοτήτων μας, αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, καθώς το πρωτάθλημα είναι μακρύ και ιδιαίτερα δύσκολο"ΑΝΔΡΕΣ