Μετά την ολοκλήρωση των έξι πρώτων αγωνιστικών η ανδρική μας ομάδα έχει πετύχει πέντε νίκες και έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Για την 7η αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στην Πάτρα, στο κλειστό της ¨Αποθήκης", στις εγκαταστάσεις της πρώην Πειραϊκής Πατραϊκής, την ομάδα του Γλαύκου, ο οποίος διαθέτει φέτος ένα πανίσχυρο ρόστερ και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι νίκες σε έξι αγώνες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Στέλιος Σταϊκόπουλος και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών. Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, αισιοδοξία και πολύ όρεξη για δουλειά.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κύριοι Χαλαμπαλάκης από τον Σύνδεσμο Κρήτης και Ντάνος από τον Σύνδεσμο Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει την Κυριακή 26/11 με πούλμαν για την Πάτρα στις 11:15 από το Νέο Κλειστό Μελισσίων (Σάμου & Γεννηματά). Περιορισμένος αριθμός φίλων της ομάδας μπορεί να ταξιδέψει με την αποστολή και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε με την επιτροπή Ανδρικού στο τηλέφωνο 6944 911 025 (Γιώργος Χαντζόπουλος) ή στο info@melissiabc.grΑΝΔΡΕΣ