Η ανδρική μας ομάδα έχοντας δύο συνεχόμενες ανόδους συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία. Παρότι νεοφώτιστη, κατάφερε να κερδίσει την Κυριακή τον Οίακα Ναυπλίου, μία εξαιρετική ομάδα η οποία έχει σαφώς υψηλότερους στόχους που φτάνουν την άνοδο καθώς και ικανότατους και πολύ έμπειρους παίκτες υψηλότερων κατηγορίων. Ο προπονητής της ομάδας μας Στέλιος Σταϊκόπουλος αναφερόμενος στον αγώνα της Κυριακής αλλά και στην πορεία της ομάδας μας δήλωσε.

- Eίσθε μια νεά ομάδα στις εθνικές κατηγορίες, πως βλέπετε την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα? ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας?

"Εάν αναλογιστούμε πως είμαστε νεοφώτιστοι, ο κορμός της ομάδας έχει δημιουργηθεί όταν ακόμα ήμασταν στη Β' ΕΣΚΑ και τα παιδιά αυτά παραμένουν πρωταγωνιστές, η έως τώρα πορεία της ομάδας χαρακτηρίζεται ως επιτυχημένη. Οι στόχοι μας ήταν και είναι ξεκάθαροι: να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και αν το επιτρέψουν οι μετέπειτα εμφανίσεις μας να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται."

- Μετά το 4x4 ήρθε μια ήττα στην Νέα Ιωνία με 25 πόντους και στη συνέχεια κερδίσατε τον Οίακα Ναυπλίου μια ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ και υψηλούς στόχους. Τι άλλαξε?

Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα έχει μάθει να κερδίζει. Παρ'όλα αυτά μετά από μη επιτυχημένα αποτελέσματα καταφέρναμε, κι απ' ότι φαίνεται καταφέρνουμε να ανασυντασόμαστε γρήγορα. Αυτό οφείλεται κυρίως στο καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί (να σημειώσουμε εδώ πως όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος, εκτός από καλοί παίκτες με προσωπικότητα, είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες), στη διοίκηση που δεν ασκεί περιττή πίεση σε κανέναν μας και είναι πάντα κοντά μας ιδιαίτερα στα δύσκολα, και βέβαια στις αναλύσεις, είτε μέσω βίντεο, είτε με τη συζήτηση που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

- Πως βλέπετε συνολικά το πρωτάθλημα μέχρι τώρα αυτές τις πρώτες 6 αγωνιστικές?

Ο όμιλός μας αποτελείται από ομάδες με πολύ δυνατά ρόστερ, αρκετά υψηλά μπάτζετ για την εποχή αλλά και από εξαιρετικούς καταρτισμένους προπονητές που πολλοί απ' αυτούς έχουν δουλέψει και σε παραπάνω κατηγορίες. Οπότε πιστεύω πως το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και αναμένονται ανταγωνιστικά παιχνίδια χωρίς κανένα αποτέλεσμα να θεωρείται δεδομένο αφού οι περισσότερες ομάδες είναι σε θέση να κερδίσουν οποιονδήποτε αγώνα.ΑΝΔΡΕΣ