Ο Παντελής Καλογερόπουλος βρίσκεται πλέον για τρίτο χρόνο στην ομάδα μας και αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές των δύο συνεχόμενων ανόδων. Μετά την νίκη επί της ΕΑ Πατρών δήλωσε:

"Όπως αποδείχθηκε το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και πολύ δύσκολο. Tρανή απόδειξη οτι την Κυριακή ήρθε μια ομάδα με 0-3 και έχασε στο σουτ δηλαδή στις λεπτομέρειες", και συμπλήρωσε:

"θεωρώ ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να υποτιμήσει κανέναν καθώς το πρωτάθλημα έιναι τρομερά ανταγωνιστικό και δύσκολο. Συγχαρητήρια στην ΕΑΠ για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει και της εύχομαι καλή συνέχεια. Aπό κει και πέρα στόχος δικός μας είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά και αυτό πρέπει να γίνει κίνητρο και θέληση για την συνέχεια. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση να το πρεσβεύουμε για να είμαστε έτοιμοι για κάθε ξεχωριστή Κυριακή. Ζούμε για τις Κυριακές θα λέγαμε. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες του ομίλου".ΑΝΔΡΕΣ