Έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ανδρική μας ομάδα έχοντας πετύχει ισάριθμες νίκες, τις δύο μάλιστα εκτός έδρας σε Αίγιο και Κάτω Αχαϊα, έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 17:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων, την ΕΑ Πατρών για την 4η αγωνιστική έχοντας ως στόχο να πετύχει ακόμα μία νίκη.

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων καλεί τους φίλους της ομάδας, τα παιδιά των ακαδημιών και όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, και να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων, ενισχύοντας τους αθλητές μας με την παρουσία τους και την φωνή τους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, συνεχίζεται η προετοιμασία εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Στέλιο Σταϊκόπουλο και τους συνεργάτες του να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Κουτσοδήμος από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Πελοπονήσου και η κυρία Κώτσου από τον Σύνδεσμο Κρήτης.ΑΝΔΡΕΣ