Η Trade Solutions Platinum δημιουργήθηκε το 2017 από ανθρώπους με αγάπη για τον καφέ και με εμπειρία δεκαετιών στην εμπορία και αντιπροσώπευση, τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην εγχώρια αγορά, προκειμένου να εισάγει στην Ελληνική αγορά τα καταξιωμένα προϊόντα δυο οίκων με μακρόχρονη ιστορία στον χώρο του καφέ, αυτά των Del, Kamo και Bellissimo.

Σήμερα, η Platinum εισάγει και διανέμει αποκλειστικά 5 από τις πιο διάσημες και αυθεντικές μάρκες καφέ παγκοσμίως, έχοντας επίσης αναλάβει την αντιπροσωπεία της Gimoka και του Caffe Mauro. Η ταυτόχρονη συνεργασία με 5 οίκους αποτέλεσε στρατηγική επιλογή της Platinum, προκειμένου να μπορεί να προσφέρει στην πελατεία της μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, με σκοπό να συμπληρώσει τις διαφορετικές σχολές εσπρέσο, αλλά να καλύπτει και το πιο απαιτητικό γούστο!

Εφοδιάζουμε τους πελάτες μας με τον ιδανικό εξοπλισμό και παρέχουμε βοήθεια μέσω των έμπειρων και πιστοποιημένων εκπαιδευτών μας, για να παράγουν υψηλής ποιότητας εσπρέσο εξασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο προδιαγραφών από τον πράσινο κόκκο μέχρι το φλιτζάνι!

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης, ανακοινώνουμε ότι προχωρούμε σε μια σημαντική Χορηγία προς τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων, στηρίζοντας το σημαντικό αθλητικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά και τους νέους μας.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις ομάδες του συλλόγου!