Ο ΚΑΟ Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τις νεαρές και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες, Χριστίνα Παρθενίου (17 ετών), Αθανασία Τίγκα (17 ετών) και Μαριλένα Τριανταφύλλη (16 ετών), οι οποίες εκτός των τμημάτων υποδομών του συλλόγου, θα στελεχώσουν και τη γυναικεία ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Η Χριστίνα προέρχεται από τις υποδομές του Κρόνου Γέρακα και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού. Η Αθανασία έχει αγωνιστεί σε Μαρκόπουλο, Γαλάτσι, Παναθηναϊκό και Ηλιούπολη. Η Μαριλένα προέρχεται από τις υποδομές της Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα και όσον αφορά τα τμήματα υποδομών, επέστρεψε στις τάξεις του συλλόγου η Νάσια Μαλεφάκη (16 ετών), η οποία για δύο χρόνια είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον Κρόνο Γέρακα, ενώ αποκτήθηκαν οι αθλήτριες, Σοφία Σοφιανού (15 ετών) με υποσχετική από τη Ροδόπολη και Μαίρη Φαράζογλου (15 ετών) από τον Άρη Χολαργού, η οποία κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του συλλόγου μας ως δανεική. Καλωσορίζουμε όλες τις αθλήτριες στην μπασκετική οικογένεια των Μελισσίων και τους ευχόμαστε υγεία και μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Γιάννης Χαντζόπουλος (Γενικός Αρχηγός Γυναικείας Ομάδας και Υπεύθυνος Υποδομών/Ακαδημιών): "Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο περιβάλλον στα Μελίσσια, όπου το κάθε παιδί θα μπορέσει να δουλέψει, να εξελιχθεί και να αναδειχθεί. Από την περσινή χρονιά, αυτό έχει γίνει πλέον πραγματικότητα και μπορούμε να πούμε πως έχοντας αξιόλογους προπονητές-παιδαγωγούς, με θέληση για δουλειά, όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία αθλητική - και όχι μόνο - κυψέλη, όπου αθλήτριες από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, θα σμίξουν με αθλήτριες που θέλουν να έρθουν σε αυτό το υγιές και μη παρεμβατικό περιβάλλον, έτσι ώστε να αποτελέσουν την επόμενη ημέρα της γυναικείας μας ομάδας και ένα σκαλί για κάτι μεγαλύτερο! Οφείλουμε να προστατεύσουμε τις οικογένειες όλων των αθλητών και αθλητριών που εκπροσωπούμε, κάτι το οποίο απαιτεί σωστή οργάνωση και παράλληλα σωστό οικονομικό προϋπολογισμό."ΓΥΝΑΙΚΕΣ