Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τις ακούραστες Άννυ Κοιλιαρίδη (10η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα) και Στεφανία Πατέρα, αλλά και με τις Θάλεια Κανέλλου και Νάντια Βελέντζα. Για μία ακόμα χρονιά θα είναι στα πορτοκαλί και οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου, Εύη Τάρλα (2002), Έλενα Ανδρικοπούλου (2003), Κατερίνα Παναγιωτίδη (2004) και Εύη Βόσσου (2005).

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί τις αθλήτριες Ζέφη Γιαμπάνη, Κορίνα Κριμιτζά, Φιλίτσα Τσέτα, οι οποίες δεν συνεχίζουν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο. Η προσφορά τους στο διάστημα που συνεργάστηκαν με τα Μελίσσια ήταν σημαντική και θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ομάδας μας. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη συνέχεια της προσπάθειάς τους.

Στο ρόστερ της ομάδας δεν θα βρίσκονται η Χριστίνα Ναυροζίδου η οποία παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους στην ομάδα του Εύνικου, η Πόπη Ζακυνθινού η οποία έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, καθώς και η Ίριδα Κωνσταντινίδου η οποία για την επόμενη χρονιά θα αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Τέλος, η επιτροπή γυναικείου του ΚΑΟ Μελισσίων, στο πλαίσιο που έχει θέσει τα τελευταία χρόνια, κάνει γνωστό ότι συνεχίζει να υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, την προσπάθεια για μια νεανική ομάδα γεμάτη υγεία, πάντα πιστή στο τρίπτυχο, «σκληρή δουλειά, υγεία, καλό μπάσκετ». Προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν γίνει ήδη όλες οι μεταγραφικές κινήσεις για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, οι οποίες και θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες. Στα Μελίσσια είναι πάντα στόχος η αξιοποίηση των κοριτσιών από τις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά και η προσθήκη νέων παικτριών με φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά.ΓΥΝΑΙΚΕΣ