Ο ΚΑΟ Μελισσίων θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Κώστα Καλογερόπουλο για την άψογη συνεργασία και το εξαίρετο έργο του από τη θέση του υπεύθυνου υποδομών και ακαδημιών του συλλόγου μας, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Κώστας με τις γνώσεις του, την εργατικότητα και τον εξαίρετο χαρακτήρα του ανέβασε τον πήχυ ακόμα πιο ψηλά για τα Μελίσσια που έχουν στόχο, πάντα, την περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγικής διαδικασίας στο μπάσκετ.

Αποχωρώντας από τον ΚΑΟΜ ο Κώστας Καλογερόπουλος δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΚΑΟ Μελίσσιων για τη φετινή μας συνεργασία, τα μέλη της διοίκησης, τους εφόρους και τους συνάδελφους προπονητές, όπως και τους αθλητές και αθλήτριες και τους γονείς τους για μια δημιουργική και επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο. Αν και μου έγινε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας μας, για λόγους οικογενειακούς αλλά και μετακίνησης η συνέχιση της ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Συνεπώς, εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και τους ανθρώπους της, που αφιερώνουν πολύ χρόνο ώστε να βελτιώσουν τις συνθήκες άθλησης για τους πολλούς νέους αθλητές και αθλήτριες που διαθέτει στο δυναμικό της. Εις το επανιδείν!"

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καινούρια του καθήκοντα και ευελπιστούμε ότι θα συνεργαστούμε ξανά όταν οι συνθήκες θα είναι καταλληλότερες. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του ο οποίος, μαζί με τον έμπειρο τεχνικό Κώστα Ζακυνθινό, θα αναλάβει το τιμόνι των ακαδημιών και υποδομών του ΚΑΟΜ που αριθμούν 350 αγόρια και κορίτσια.