Μετά από ένα πρωτάθλημα - μαραθώνιο με πέντε εμβόλιμες αγωνιστικές, η ομάδα των Νεανίδων μας κατάφερε να κατακτήσει για 2η συνεχόμενη χρονιά την 3η θέση στην ΕΣΚΑ πίσω από τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ανταίου. Μία θέση η οποία αποτελεί επιτυχία για τον σύλλογο, μία θέση που κατακτήθηκε μετά από 21 νίκες σε 26 αγώνες ανάμεσα σε 14 ομάδες.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει για τις αναμετρήσεις του τμήματος με την Πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου η νίκη από την ήττα απείχαν, μία άμυνα, μία επίθεση, ένα λάθος. Σημαντική ήταν και η παρουσία του τμήματος τα Χριστούγεννα στο Promitheas Park Tournament, κατά τη διάρκεια του οποίο η ομάδα μας, εκτός από τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμησε, πέτυχε μεγάλη νίκη επί της πολύ δυνατής ομάδας του Ανδρογέα, η οποία θα λάβει μέρος στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Να σημειωθεί επίσης πως το τμήμα αγωνίστηκε με δύο ομάδες στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, λόγω του πλήθους των αθλητριών που υπάρχουν στον σύλλογο με τη συνδρομή και αθλητριών από το τμήμα των Κορασίδων, έτσι ώστε να έχουν όλες τον απαραίτητο - για την ηλικία - χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθώντας για άλλη μία χρονιά τον αναπτυξιακό χαρακτήρα και τη φιλοσοφία του συλλόγου, θα πρέπει να αναφερθούμε στη δημιουργία αναπτυξιακής ομάδας νέων γυναικών (U23) με συμμετοχή στη Γ’ ΕΣΚΑ και μαθηματική κατάκτηση της ανόδου. Τη βάση αυτής της ομάδας αποτέλεσαν οι αθλήτριες των Νεανίδων μας (U18), αποκτώντας τεράστιες εμπειρίες μέσα από αυτή τη διαδικασία, έχοντας στα «πόδια» τους αρκετούς αγώνες μέσα στη χρονιά.

Ένα μεγάλο λοιπόν μπράβο στους προπονητές, Παντελή Καλογερόπουλο, Χρήστο Καλογερόπουλο και Σπύρο Φωτόπουλο, όπως και σε όλες τις αθλήτριες, Βελέντζα Μελίνα, Βόσσου Εύη, Γαρυφάλλου Ναταλία, Γιαννακοπούλου Βίκυ, Ζάβρα Αγγελική, Ζωντήρου Χριστιάνα, Κονταξιάν Βερόν, Κονταξιάν Ξένια, Κωνσταντινίδου Μάγια, Μαγγιώρου Δανάη, Μαλεφάκη Νάσια, Μεσίνι Ντανιέλα, Παλαμάρη Μαριάννα, Σοφιανού Σοφία, Φαράζογλου Μαίρη και Χαντζοπούλου Ελίνα, τις οποίες ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τα αυθεντικά χαμόγελα και τις όμορφες στιγμές που μας προσέφεραν!

Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα κορίτσια του 2005, τα οποία θα δώσουν άλλη μία μάχη, αυτή τη φορά στα θρανία, μιας που προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις πανελλήνιες εξετάσεις τους.ΝΕΑΝΙΔΕΣ Α