Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η ομάδα των Νεανίδων μας κατάφερε να πετύχει 15 νίκες σε 20 αγώνες και να κατακτήσει την 3η θέση στην ΕΣΚΑ, πίσω από τις ομάδες του Παναθηναϊκού και της Ηλιούπολης. Είναι η 2η φορά στην ιστορία του συλλόγου όπου αντίστοιχο τμήμα καταλαμβάνει την 3η θέση. Η προηγούμενη ήταν το 2012-13.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει και στον αναπτυξιακό χαρακτήρα και τη φιλοσοφία του συλλόγου, λόγω του ότι οκτώ αθλήτριες του τμήματος αγωνίζονται/προπονούνται με τη γυναικεία μας ομάδας, η οποία λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες του Χρήστου Καλογερόπουλου, Βόσσου, Κωνσταντινίδου, Μαγγιώρου, Μαλεφάκη, Μαρκουλάκου Η, Μαρκουλάκου Στ, Παλαμάρη, Παναγιωτίδη, Παρθενίου, Τίγκα και Χαντζοπούλου, τις οποίες ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τα αυθεντικά χαμόγελα και τις όμορφες στιγμές που μας προσέφεραν!

Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα κορίτσια του 2004, τα οποία θα δώσουν άλλη μία μάχη, αυτή τη φορά στα θρανία, μιας που προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις πανελλήνιες εξετάσεις τους.ΝΕΑΝΙΔΕΣ Α