Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 από 10:30 έως και 13:00, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Μελισσίων η Ετήσια Γιορτή των ακαδημιών του ΚΑΟΜ, με την παρουσία πολλών παιδιών και μεγάλη συμμετοχή γονέων και φίλων.

Η εκδήλωση περιλάμβανε αγωνιστικές επιδείξεις ομάδων Ακαδημιών & Υποδομών (Τζούνιορ, Προμίνι, Αμαζόνες, κλπ) που χειροκροτήθηκαν θερμά από όλους τους παρευρισκόμενους. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ κ. Βασίλη Καββαδά, ο οποίος βράβευσε την ομάδα νέων ανδρών που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο final four.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης ο οποίος απένειμε τα αναμνηστικά μετάλλια στην oμάδα των κορασίδων για την άνοδο στην Α΄κατηγορία ΕΣΚΑ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωμάτων στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες από τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΑΘ κ. Βασίλη Λάζο, τον Βασίλη Καββαδά και τον πρόεδρο του ΚΑΟΜ κ. Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Η γιορτή έκλεισε με θερμές ευχαριστίες προς όλους τους γονείς, παράγοντες, εφόρους και προπονητικό team που είχαν συμμετοχή στη διαμόρφωση του συνολικού αποτελέσματος για όλη τη χρονιά και δόθηκε ραντεβού για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου τον Σεπτέμβριο.Φωτογραφίες