Η γυναικεία μας ομάδα, στην τελευταία αγωνιστική για την περίοδο 2017-18 επικράτησε επί του Ανταγόρα Κω (69-48), την Κυριακή 22/2 στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων, με το αποτέλεσμα να περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς στη δωδεκάδα των Μελισσίων εκτός από την Ίριδα Κωνσταντινίδου και την Αντωνία Σταμούλη (γεννημένες το 2002) που έχουν καθιερωθεί στη δωδεκάδα, συμμετείχε και η Νάσια Μαλεφάκη γεννημένη το 2005 παίρνοντας τα πρώτα λεπτά συμμετοχής της. Να σημειώσουμε ότι στη 12αδα των γυναικών βρέθηκε φέτος και η γεννημένη το 2004 Πηνελόπη Ντζαμάρα η οποία λόγω τραυματισμού απέχει από τις προπονήσεις και τους αγώνες.
Η Νάσια είναι γεννημένη το 2005 και φέτος αγωνίστηκε και συμμετείχε και στις ομάδες Κορασίδων, Παγκορασίδων και Μίνι.

Ο ΚΑΟΜ συνεχίζει την παράδοση να αναδεικνύει μέχρι τη γυναικεία ομάδα (όπως και στην ανδρική που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική) τα δικά της παιδιά, αφού στη δωδεκάδα συμμετέχουν παιδιά από τις ακαδημίες του Συλλόγου (Κέλλυ Καραβέλλη, Χρύσα Δούρου, Χαρά Νικολέτου, Ίριδα Κωνσταντινίδου, Αντωνία Σταμούλη).

Στη φωτογραφία η Νάσια Μαλεφάκη, μαζί με την προπονήτρια των Γυναικών (και Κορασίδων) Μαργαρίτα Μάλαμα, τις συμπαικτριές της Αντωνία Σταμούλη, Ίριδα Κωνσταντινίδου και Κέλλυ Καραβέλη η οποία είναι και προπονήτριά της στην ομάδα των Μίνι. (διακρίνονται από αριστερά Μαργαρίτα Μάλαμα, Νάσια Μαλεφάκη, Κέλλυ Καραβέλη, Ίριδα Κωνσταντινίδου και Αντωνία Σταμούλη)ΓΥΝΑΙΚΕΣ