Στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας στον ΚΑΟ Μελισσίων, φροντίζουμε να προσφέρουμε πολυποίκιλα ερεθίσματα στους αθλητές και στις αθλήτριες του συλλόγου μας, με στόχο τη διεύρυνση των οριζόντων τους, την απόκτηση νέων εμπειριών και τη συνεχή βελτίωση των δεξιοτήτων τους.
Μετά από πρόσκληση που αποδεχτήκαμε από τον Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Slavia Sofia, λάβαμε μέρος στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ «Vanya Voynova» που διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, 13-15/4/2018.

Η ομάδα Παγκορασίδων του συλλόγου μας με 14 αθλήτριες γεννημένες 2004-2005-2006, υπό την καθοδήγηση της Coach Μαργαρίτας Μάλαμα αντιμετώπισαν 3 ομάδες: BC Slavia Sofia (Bulgaria), ZKK Radivoj Korac (Serbia), KK Klubski Patriot (FYROM) και κατέκτησαν την 4η θέση στο τουρνουά.
Η εμπειρία που αποκόμισαν όλα τα μέλη της αποστολής ήταν εξαιρετικά σημαντική, τόσο σε αθλητικό-αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, μέσα από την αλληλεπίδραση με διαφορετικούς ανθρώπους-κουλτούρα-νοοτροπία.

Ως σύλλογος, συνεχίζουμε να επενδύουμε στους αθλητές και στις αθλήτριές μας, προσφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες αλλά και ευκαιρίες ανάπτυξης, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων!

Αθλητικό team
Coach: Μάλαμα Μαργαρίτα, Assistant Coach: Δούρου Χρύσα
Team: Αλεξού Μαρία, Γεραντώνη Κατερίνα, Ζάβρα Αγγελική, Κακλαμάνη Μαρία-Θεοδώρα, Καμίνη Κατερίνα, Κωνσταντινίδου Μάγια, Μαλεφάκη Νάσια, Μαρκουλάκου Ηλέκτρα, Μαρκουλάκου Σταυρούλα, Ντζαμάρα Πηνελόπη, Παλαμάρη Μαριάννα, Πενέλη Χριστίνα, Χαντζοπούλου Ελίνα, Χατζηπαντελή Αλεξάνδρα.

Vanya Voynova
• Διακρίθηκε ως η καλύτερη αθλήτρια στη Βουλγαρία το 1959
• Ως αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Βουλγαρίας, κατέκτησε 1 χρυσό-3 αργυρά-2 χάλκινα σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κατά τη δεκαετία του 1950, καθώς και το αργυρό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ το 1964.
• Το 2001 εντάχθηκε στο Women’s Basketball Hall of Fame και το 2007 στο FIBA Hall of FameΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ