Το Σάββατο 24/3/2018, πραγματοποιήθηκε ο χορός του ΚΑΟ Μελισσίων, του πολυπληθέστερου σε αθλητές Συλλόγου του Δήμου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΑΓΓΙΝΑΣ» στα Μελίσσια.

Γονείς, μέλη και φίλοι του συλλόγου, μαζί με τους προπονητές, τα μέλη της Διοίκησης, τους εφόρους και αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ σύσσωμες παραβρέθηκαν η Γυναικεία και η Ανδρική Ομάδα με τους αρχηγούς και τους προπονητές τους. Με ιδιαίτερα επιτυχία έγινε και η κλήρωση για την ετήσια λαχειοφόρο αγορά του ΚΑΟΜ, με στόχο τη στήριξη των μεγάλων ομάδων του συλλόγου μας, στην οποία κληρώθηκαν στους τυχερούς 280 δώρα!

Τον σύλλογό μας σε αυτή την όμορφη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Πεντέλης. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν οι:

• Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου - Αντιδήμαρχος εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πεντέλης κ. Στεργίου - Καψάλη
• Νατάσα Κοσμοπούλου - Μέλος Δημ.Συμβουλίου, εκπρόσωπος της παράταξης "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ"
• Βασίλης Μπούρας - Μέλος Δημ.Συμβουλίου, εκπρόσωπος της παράταξης "Νέοι Ανθρωποι - Νέα αρχή"
• Δημήτρης Αποστολάκος - Μέλος Δημ.Συμβουλίου, εκπρόσωπος της παράταξης "Νέοι Ανθρωποι - Νέα αρχή"
* Λευτέρης Κοντουλάκος - Μέλος Δημ. Συμβουλίου

Παρόντες εκ μέρους του ΟΠΑΘ ήταν τόσο ο πρόεδρος (και μέλος του Δημ. Συμβουλίου) κ. Παναγιώτης Μούστρης όσο και ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Λάζος, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ κ.κ Πέτρος Καρελάς, Κώστας Αποστολίδης, Δημήτρης Γκελντής.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Κωνσταντινίδης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλα τα μέλη, τους εθελοντές, τους χορηγούς, τους εκπροσώπους του Δήμου, τους προπονητές, αθλητές και αθλήτριες για την παρουσία τους στην εκδήλωση αλλά και για τη στήριξη που δείχνουν σε όλες τις δραστηριότητες του ΚΑΟΜ

Το Δ.Σ του Κ.Α.Ο. Μελλισίων ευχαριστεί όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, όπως και όσους στηρίζουν την προσπάθειά μας και ανανεώνει το...εξωαγωνιστικό ραντεβού για τον επόμενο χρόνο!Φωτογραφίες