Πραγματοποιήθηκε χθες 21/8 η κλήρωση των Εθνικών Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ (Α2, Β’, Γ’ Εθνικής Ανδρών, Α1 και Α2 Γυναικών) στο ξενοδοχείο Divani Caravel παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ενώ από την πλευρά της ΕΟΚ το "παρών" έδωσαν οι κ.κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ), Αριστείδης Γολέμης (Αντιπρόεδρος ΕΟΚ), Σάββας Λόρτος (Μέλος ΔΣ ΕΟΚ), Γιάννης Αλεξόπουλος (Μέλος ΔΣ ΕΟΚ).

Για τον ΚΑΟ Μελισσίων, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους Συλλόγους που έχουν τόσο την ανδρική όσο και τη γυναικεία ομάδα σε Εθνικές κατηγορίες, παρευρέθησαν ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Αρχηγός της ανδρικής ομάδας Γιώργος Χαντζόπουλος, ο Ταμίας και Γενικός Αρχηγός της γυναικείας ομάδας Γιάννης Χαντζόπουλος και η προπονήτρια Μαργαρίτα Μάλαμα.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Προφήτη Ηλία στις 15 Οκτώβρη. Αντίστοιχα η ανδρική μας ομάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της την ίδια ημέρα στη Γ Εθνική Κατηγορία με τον ΑΟ Αχαγιά 82 στην Κάτω Αχαγιά.

Για το κύπελλο ΕΣΚΑ η ανδρική ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 27 Σεπτεμβρίου τον Απόλλωνα Αθηνών. Η γυναικεία μας ομάδα ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις στο Κύπελλο αγωνιζόμενη στα Χανιά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με τον ΑΟ Χανίων.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες να έχουν μια καλή αθλητική χρονιά.