Πραγματοποιήθηκε και εφέτος όπως κάθε χρόνο, στις 11/3/2017, με μεγάλη επιτυχία ο χορός του ΚΑΟ Μελισσίων, του πολυπληθέστερου σε αθλητές Συλλόγου του Δήμου μας. Η εκδήλωση έγινε στο γνωστό εστατόριο «Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ» στα Μελίσσια.

Η αίθουσα γέμισε γρήγορα από πλήθος γονέων και μελών του Συλλόγου, προπονητών, εφόρων, μελών της Διοίκησης, αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών (μόνο τα μικρά παιδιά ήταν συνολικά πάνω από 70), ενώ σύσσωμες παραβρέθηκαν η Γυναικεία και η Ανδρική Ομάδα με τους αρχηγούς και τους προπονητές τους.

Με τη βοήθεια των μικρών παιδιών των Ακαδημιών μας πουλήθηκαν 1000 λαχνοί στους παρευρισκόμενους που θέλησαν να στηρίξουν και με τον τρόπο αυτό τον Σύλλογο και με την κλήρωση που ακολούθησε μοιράστηκαν πολλά και πλούσια δώρα σε διάφορους τυχερούς.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης. Συγκεκριμένα παρευρέθησαν οι:

• Νατάσα Κοσμοπούλου - Μέλος Δημ.Συμβουλίου
• Γεωργία Μητροπούλου - Μέλος Δημ.Συμβουλίου
• Βασίλης Μπούρας - Μέλος Δημ.Συμβουλίου
• Αντώνης Φειδοπιάστης - Μέλος Δημ.Συμβουλίου
• Δημήτρης Αποστολάκος - Μέλος Δημ.Συμβουλίου

Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Π. Μουστρης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε όλα τα μέλη, τους εθελοντές, τους χορηγούς και τους εκπροσώπους του Δήμου για την παρουσία τους στην εκδήλωση αλλά και για τη στήριξη που δείχνουν σε πλήθος ευκαιριών αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις στον Σύλλογο.

Η βραδιά έληξε ευχάριστα με τους τελευταίους να αποχωρούν τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυχτα!

Ραντεβού του χρόνου!Φωτογραφίες