Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι συνεχίζεται η συνεργασία με τον φροντιστήριακό όμιλο ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ο οποίος στηρίζει την ομάδα μας από το 2012.

Σας παραθέτουμε την επιστολή, η οποία μοιράστηκε σε όλα τα τμήματα του ΚΑΟΜ.

………………………………………………………….

Αγαπητοί γονείς και αθλητές του αθλητικού ομίλου "ΚΑΟ Μελισσίων",

Σας ευχόμαστε η νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 να είναι γεμάτη δημιουργικότητα.
Σήμερα, οι οικονομικές συνθήκες έχουν γίνει ιδιαίτερα δύσκολες, και όλοι μας υπολογίζουμε προσεκτικά που θα επενδύσουμε τα χρήματά μας, σε ό,τι αφορά στην ορθή επιλογή του φροντιστηρίου που θα εξασφαλίσει την επιτυχία, του παιδιού μας.

Το φροντιστήριό μας, με καμμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα, προσφέρει, σταθερά, τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, διατηρώντας τις πλέον φιλικές τιμές.

Επιπρόσθετα σε αποκλειστική συνεργασία με τον αθλητικό όμιλο "ΚΑΟ Μελισσίων" σας παρέχουμε 15% έκπτωση που αφορά στα δίδακτρα, σε όλα τα προγράμματα μαθημάτων Γυμνασίου και Λυκείου, για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017.

Ποιοι είμαστε
Το 1997 δημιουργήσαμε, με έμπειρους καθηγητές, τα πρώτα φροντιστήρια "Επιτυχία" στο Περιστέρι και στο Ζεφύρι, στη συνέχεια το 2005 το φροντιστήριο στην Πετρούπολη και το 2012 δημιουργήσαμε το φροντιστήριο στα Μελίσσια.

Από τότε, οι επιτυχόντες που έχουν περάσει στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, ξεπερνούν τους 1.000.

Η παρούσα ενημερωτική επιστολή αποτελεί και ανοικτή πρόσκληση για να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε σε οτιδήποτε αφορά στη φροντιστηριακή υποστήριξη των παιδιών σας.

Για τον Φροντιστηριακό Όμιλο "Επιτυχία"
Εκ της διευθύνσεως

Παύλος Κουτσούκος & Βαγγέλης Βλάχος