Πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο, το Σάββατο 5/3/2016, με μεγάλη επιτυχία ο χορός του ΚΑΟ Μελισσίων, του πολυπληθέστερου σε αθλητές Συλλόγου του Δήμου μας. Η εκδήλωση έγινε στο γνωστό εξοχικό κέντρο «ΜΑΓΓΙΝΑΣ» στα Άνω Μελίσσια με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των μεγάλων ομάδων του Συλλόγου.

Η μεγάλη αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από πλήθος γονέων, μελών και φίλων του Συλλόγου, προπονητών, εφόρων, μελών της Διοίκησης, ενώ σύσσωμες παραβρέθηκαν η Γυναικεία και η Ανδρική Ομάδα με τους αρχηγούς και τους προπονητές τους. Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ενώ οι μικροί αθλητές και αθλήτριες των μικρών ηλικιών ήταν συνολικά κοντά στα 90!

Καλό φαγητό, κρασί και κουβέντα γέμισαν τη βραδιά με τη συνοδεία της πολύ καλής λαϊκής κομπανίας με τις πολύ ωραίες φωνές! Πολλοί ήταν εκείνοι που σηκώθηκαν να χορέψουν και να ξεδώσουν ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που ήρθαν μεταμφιεσμένοι και έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο στη βραδιά με τα καμώματά τους!

3000 λαχνοί πουλήθηκαν με τη βοήθεια αθλητών/ιών από τις Κορασίδες και τους Παίδες στους παρευρισκόμενους που θέλησαν να στηρίξουν το Σύλλογο. Με την κλήρωση που ακολούθησε μοιράστηκαν πολλά και πλούσια δώρα σε διάφορους τυχερούς.

Παρόντες στην εκδήλωση μας εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης, της ΕΣΚΑ καθώς και ορισμένοι από τους Χορηγούς του Συλλόγου, που ήπιαν ένα ποτήρι κρασί μαζί μας:

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου – Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών & Τεχνικών Υπηρεσιών Δ.Πεντέλης (εκπρόσωπος του Δημάρχου κ.Στεργίου)
Γεωργία Μητροπούλου - Μέλος Δημ.Συμβουλίο
• Δημήτρης Πέτρου, εκπρόσωπος της ΕΣΚΑ • Νίκος Ανδριόπουλος (εταιρεία αθλητικής ένδυσης NICKAN
• Παύλος Κουτσούκος (Φροντιστήρια Μέσης Εκπ/σης “ΕΠΙΤΥΧΙΑ” • Πέτρος Πρέκας (πρώην προπονητής Γυναικών ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Αποστολίδης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους γα τις αθλητικές επιδόσεις των αγωνιστικών τμημάτων, τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από την αρχή της χρονιάς και αυτές που προγραμματίζονται και ευχαρίστησε τους εθελοντές, τους χορηγούς και τους εκπροσώπους του Δήμου για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Η καλύτερη κατά γενική ομολογία βραδιά σε σχέση με όλες τις προηγούμενες συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Να είμαστε όλοι καλά. Ραντεβού του χρόνου!

Tο Διοικητικό ΣυμβούλιοΦωτογραφίες