Πραγματοποιήθηκαν στις 12/12 οι προκριματικοί και οι τελικοί αγώνες του 1ου Διαγυμνασιακού Πρωταθλήματος Γυμνασίων του Δήμου μας, που διοργανώθηκε με τη συνεργασία ΚΑΟ Μελισσίων και Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) του Δήμου Πεντέλης.

Μεγάλος ενθουσιασμός από τα παιδιά, παλμός και υγιής αγωνιστική διάθεση. Τις ομάδες συνόδευαν οι γυμναστές και γυμνάστριες τους μαζί με ορισμένους Διευθυντές των Γυμνασίων. Συνολικά συμμετείχαν 90 αθλητές και αθλήτριες και των 3 τάξεων των Γυμνασίων, σε μικτές ομάδες και υποχρεωτικό ελάχιστο χρόνο συμμετοχής όλων των ηλικιών.

Η σειρά κατάταξης στο Πρωτάθλημα κατέληξε ως εξής:

Κορίτσια
Πρωταθλήτρια ομάδα – 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων
• 2η ομάδα – 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων

Αγόρια
Πρωταθλήτρια ομάδα – Γυμνάσιο Νέας Πεντέλης
• 2η ομάδα – 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων
• 3η ομάδα – Γυμνάσιο Παλαιάς Πεντέλης
• 4η ομάδα – 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, απηύθυνε χαιρετισμό και έκανε τις απονομές ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κ.Νίκος Τόλιος μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΟΜ Γιώργο Χαντζόπουλο και Δημήτρη Ορφανόπουλο.

Ευχαριστίες
Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των Γυμνασίων καθώς και τις γυμνάστριες και τους γυμναστές για την θερμή συμμετοχή όλων στην επιτυχία της διοργάνωσης η οποία ευελπιστούμε ότι θα γίνει θεσμός στο Δήμο μας.

Ακόμη ιδιαίτερα ευχαριστούμε :

  • τον Γιάννη Κουκή (εκ των Συντονιστών Προπονητών του Συλλόγου μας) για την επιμέλεια της προετοιμασίας και την ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος αλλά και

  • τους Πέτρο Πρέκα (εκ των Συντονιστών Προπονητών του Συλλόγου μας) και Όλγα Σκαρογιάννη (προπονήτρια Ακαδημιών και Αρχηγό της Γυναικείας Ομάδας του ΚΑΟ Μελισσίων) για την πολύωρη και ενθουσιώδη συμμετοχή τους στη διεξαγωγή των αγώνων.

  • την κα Μαριάνθη Καραγιαννάκου, εξειδικευμένη νοσηλεύτρια, για την παρουσία σας σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

  • και φυσικά τον Νίκο Τόλιο, Πρόεδρο του ΟΠΑΘ, για την ποικιλότροπη βοήθεια και υποστήριξή του στη διοργάνωση.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Ο ΚΑΟ Μελισσίων θέλοντας να επιβραβεύσει τη συμμετοχή αλλά και να προσελκύσει περισσότερα παιδιά στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης προσφέρει 2 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε επιλεγμένα παιδιά της Α’ τάξης που συμμετείχαν στο Διαγυμνασιακό Πρωτάθλημα.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Επιτροπή Υποδομών/Ακαδημιών

Κώστας Αποστολίδης 6972 552800
Γιάννης Χαντζόπουλος 6944 358245
Γιώργος Χαντζόπουλος 6944 911025
Δημήτρης Παπασωτηρίου 6977 251717