Από την πρώτη κιόλας ματιά, είναι εμφανές πως σε αυτόν τον χώρο τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη! Ξεκινώντας από τη διακόσμηση και καταλήγοντας στα ιδιαίτερα cocktails και τα δελεαστικά πιάτα, η Κyψeli ήρθε στα Μελίσσια να μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία! Χώρος μοντέρνος, μα συνάμα ζεστός, σε προσκαλεί να τον επισκεφθείς απ’ το πρωί για καφέ και brunch, ως το βράδυ για τσίμπημα και πρωτοποριακά cocktails που έχουν επιμεληθεί οι Bar Directors.

H Κyψeli αποτελεί έναν προορισμό όπου μπορούμε να συνδυάσουμε τη χαλάρωση με το καλό φαγητό και ποτό. Ταυτόχρονα, το όμορφο και άνετο περιβάλλον του εστιατορίου, το καθιστά ιδανικό μέρος για κάθε είδους συνάντηση, επαγγελματική ή φιλική. Έχει ήδη γίνει στέκι για τους λάτρεις του καλού καφέ και του πλούσιου brunch!

H Κyψeli ήρθε στα Μελίσσια να μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε, με ποιότητα και καλές τιμές, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ!

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Κyψeli προχωρά σε χορηγία προς τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων, στηρίζοντας το σημαντικό αθλητικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά και τους νέους μας! Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις ομάδες του συλλόγου!