Ο Οργανισμός του ΚΑΟ Μελισσίων, στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος «Melissia 360 Basketball Hive», θα συνεχίσει να λειτουργεί ομάδα Νέων Γυναικών (U23), μιας και το εγχείρημα της περσινής χρονιάς ήταν άκρως επιτυχημένο. Παρά το ότι ηλικιακά η πλειοψηφία των αθλητριών ανήκαν στο τμήμα των Νεανίδων το οποίο κατέλαβε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, η άνοδος από τη Γ’ Κατηγορία στη Β’, αλλά κυρίως τα 23 επιπλέον παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκαν, έδωσαν την ώθηση που προσδοκούσαμε για περαιτέρω βελτίωση, ανάπτυξη, αλλά και σημαντικές εμπειρίες.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, εικοσιέξι αθλήτριες αγωνίστηκαν στην ομάδα Νέων Γυναικών, από έναν έως και 23 αγώνες. Σημαντικό να αναφερθεί πως παρά το ότι στη σύνθεση της πρώτης ομάδας για την περίοδο 2023-24 υπάρχουν 13 αθλήτριες που πληρούν τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στην ομάδα Νέων, αυτή θα απαρτίζεται κυρίως από αθλήτριες U19, εκ των οποίων οι περισσότερες θα αγωνίζονται παράλληλα και ως Νεάνιδες στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

Στόχος για μία ακόμα χρονιά είναι η αύξηση του αγωνιστικού χρόνου των αθλητριών και η προετοιμασία τους μέσα από τη δουλειά και τη βελτίωση, για μία εκ των δύο «κορυφών» της πυραμίδας, οι οποίες ακολουθούν τα βήματα και τη φιλοσοφία όλου του Οργανισμού, σε αναπτυξιακό, τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο. Για αυτόν τον λόγο, για μία ακόμα χρονιά, προπονητής της ομάδας θα είναι ο coach Παντελής Καλογερόπουλος, πρώτος προπονητής και της γυναικείας μας ομάδας για 4η συνεχόμενη περίοδο.ΓΥΝΑΙΚΕΣ Β