Ο ΚΑΟ Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ειρήνη Κούκη, η οποία θα στελεχώσει τη γυναικεία μας ομάδα κατά την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Η Ειρήνη (23 ετών, 183εκ) ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην Αγία Παρασκευή από όπου και μετεγγράφηκε στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2019-20 με την οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1. Μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, μεταπήδησε στην ομάδα του Ολυμπιακού και εν συνεχεία αγωνίστηκε με Δάφνη Αγ. Δημητρίου και Νίκη Λευκάδας, πάντα στην Α1 Γυναικών. Η Ειρήνη έχει συμμετοχή σε όλες τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες.

Το εξαίρετο ήθος και ο χαρακτήρας της Ειρήνης είναι αυτά που ξεχωρίζουν και βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας που ακολουθεί ο Οργανισμός τα τελευταία χρόνια. Το πάθος της Ειρήνης για προπόνηση, βελτίωση, ανάπτυξη και διάκριση μέσα από μία υγειή διαδικασία, είναι αυτά που θα προσθέσουν στην ομάδα ακόμα ένα καλοκουρδισμένο γρανάζι. Την καλωσορίζουμε στον Οργανισμό των Μελισσίων και της ευχόμαστε υγεία και μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Ειρήνη Κούκη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στα Μελίσσια μετά από τρία χρόνια. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τον coach Παντελή Καλογερόπουλο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η προσέγγιση και η ειλικρίνειά τους όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά την αθλήτρια, αλλά και τον άνθρωπο Ειρήνη, είναι αυτά που με έκαναν να συμφωνήσω χωρίς πολλή σκέψη. Τα Μελίσσια είναι ένας Οργανισμός με πλάνο και πραγματικό όραμα, στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Η οργάνωσή τους, οι πεποιθήσεις και η οπτική τους γύρω από τον αθλητισμό εν γένει, μου δίνουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται! Εύχομαι να έχουμε όλοι μας μια δημιουργική χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.»ΓΥΝΑΙΚΕΣ