Ο ΚΑΟ Μελισσίων, παραμένοντας πιστός στις αξίες του, συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος μία ξεχωριστή αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων «Παναγιώτης Τριανταφύλλου».

Όλοι όσοι παρευρεθούμε, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε έναν μοναδικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην Ανδρική Ομάδα ΚΑΟ Μελισσίων (Γ’ Εθνική Κατηγορία) και στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος, με παίχτες που τίμησαν και δόξασαν το μπάσκετ και τη χώρα μας, εντός και εκτός συνόρων.

Επιπλέον, θα προηγηθεί αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδια, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. ΑΜΕΑ και ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, παρακολουθώντας τη δύναμη της θέλησης να υπερβαίνει κάθε εμπόδιο!

Η αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση, έχει ως σκοπό την ενίσχυση του σπουδαίου έργου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Η Αγκαλιά». «Η Αγκαλιά», παρέχει υπηρεσίες φροντίδας (συμβουλευτική-ψυχολογική-υλική υποστήριξη, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα) εντελώς δωρεάν και προσπαθεί να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις, ώστε αφενός η έγκυος να κυοφορήσει και να γεννήσει το παιδί της με ασφάλεια, υγιεινή και αξιοπρέπεια και αφετέρου το παιδί να μεγαλώνει σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον.

«Στηρίζουμε τη μητέρα, αγκαλιάζουμε το παιδί!»

Σας καλούμε να βρεθείτε κοντά μας σε αυτό το μοναδικό αθλητικό και φιλανθρωπικό γεγονός, ώστε να χαρούμε μοναδικές μπασκετικές στιγμές και όλοι μαζί να ανοίξουμε μία τεράστια αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

«Μεγάλος νικητής» αναμένεται να είναι η αλληλεγγύη, η ελπίδα και η αγάπη!

Σας περιμένουμε!