Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες περίοδοι του 3ου Melissia Basketball Camp, στις εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Μελισσίων.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (18/6), πολλοί μικροί αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 8 ως 14 ετών από το Σύλλογό μας, αλλά και από γειτονικούς Συλλόγους, συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Camp και ξεκίνησαν την εκμάθηση των μυστικών του αθλήματος υπό την καθοδήγηση της έμπειρης προπονητικής ομάδας, αποτελούμενη από την Ελένη Μίχα, τον Γιάννη Κουκή και την Όλγα Σκαρογιάννη. Πολύτιμοι βοηθοί των προπονητών ήταν και αθλήτριες της ομάδας των Κορασίδων της ομάδας μας, οι οποίες ανταποκρίθηκαν εθελοντικά στο να βοηθήσουν στην αρτιότερη διεξαγωγη του Camp.

Πολλά παιχνίδια, τεχνικές λεπτομέρειες του αθλήματος και διαγωνισμοί που είχαν σχεδιαστεί προσεκτικά από τους προπονητές του Camp, άφησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μας πρωταθλητών. Στα διαλείμματα, οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να προσφέρουν χυμούς, εμφιαλωμένα νερά, φρούτα, μπάρες δημητριακών και σάντουιτς, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Επιτραπέζια παιχνίδια και παιδικές ταινίες συμπλήρωσαν την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων, η ικανοποίηση των οποίων ήταν έκδηλη στα μάτια τους.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η επίσκεψη του Γιάννη Γκαγκαλούδη, του έμπειρου γκαρντ που έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε μεγάλους Συλλόγους όπως το Μαρούσι και η Ρόμα, ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και το Champions Cup με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Γιάννης δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τα παιδιά και μοίρασε αυτόγραφα.

Την τελευταία μέρα της κάθε Περιόδου, πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί στα σουτ, στα μπασίματα και πρωτάθλημα 3on3, οι νικητές των οποίων κέρδισαν μετάλλια. Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκι του Συλλόγου.

Όλοι μαζί - προπονητές και μικροί αθλητές - έδωσαν ραντεβού για την 3η Περίοδο του Camp, που θα πραγματοποιηθεί 3 με 7 Σεπτέμβρη στο Νέο Κλειστό Μελισσίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6984 337933 (Τζιαμπάζης Βαγγέλης), 6972 552800 (Αποστολίδης Κώστας), 6977 251717 (Παπασωτηρίου Δημήτρης).