Αγαπητά μέλη του ΚΑΟ Μελισσίων,

Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, ιδρύθηκε το 1963 και μετρά πια 55 χρόνια επιτυχημένης λειτουργείας. Στη ΔΩΔΩΝΗ προσφέρουμε καθημερινά μοναδικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας στους εγχώριους και διεθνείς καταναλωτές, ενώ το όνομα μας είναι συνδεδεμένο με την παράδοση, την ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση, τη Γεύση του Καλού.

Με έδρα τα Ιωάννινα, παράγουμε αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό γάλα που συλλέγουμε καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου, στηρίζοντας ενεργά την τοπική οικονομία και κοινωνία.

Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και εξαγωγική δραστηριότητα σε 45 χώρες παγκοσμίως, διαθέτουμε 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγουμε 100 μοναδικούς κωδικούς, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στη ΔΩΔΩΝΗ στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και ανακοινώνουμε τη Χορηγία προς τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων (ΚΑΟΜ).

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στις ομάδες του ΚΑΟ Μελισσίων!